Zamknij

Sezonowe jedzenie to złoto - dietetyk radzi

.ms 14:57, 17.11.2025
Skomentuj

Jesień i zima to ten moment w roku, kiedy większość z nas zaczyna kombinować, jak podbić swoją odporność. Suplementy? Egzotyczne superfoods? Kolejne „cudowne” mieszanki z internetu? Dietetyk Anna Miszczyk z Wałbrzycha mówi wprost: nie trzeba szukać daleko. Najlepsza tarcza ochronna rośnie… tuż obok nas.

W materiale wideo Anna tłumaczy, dlaczego sezonowe produkty – te najprostsze, lokalne i dostępne na każdym targu – działają lepiej niż modne dodatki z drugiego końca świata. Korzeniowe, kapustne, kiszonki, nasze polskie jabłka i gruszki – to właśnie one realnie budują odporność, wzmacniają jelita i stabilizują energię, kiedy organizm najbardziej tego potrzebuje.

Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak skomponować zimową dietę, która ma sens, działa i nie rujnuje portfela, zajrzyj do naszego wideo. To konkretne, praktyczne wskazówki od specjalistki, którą znają już setki mieszkańców Wałbrzycha.

Zobacz materiał i przygotuj swój talerz na zimę.

 

(.ms)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu tvwalbrzych.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz

0%